Колеги, някой да знае какви са цветовете на кабелите за моторите на ел. стъклата, че съм решил да си сложа един комфорт модул, а ако ги меря ще ми отнеме доста време.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Комфорт модул
Collapse
X
-
http://forum.alfa145.com/index.php?showtopic=1173
Тука ги има схемите и са написани цветовете.Alfa Romeo 145 1.4 16V TS
Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
Audi A4 1.9 TDI
Comment
-
Първоначално публикувано от LeoVin4i Покажи съобщениеhttp://forum.alfa145.com/index.php?showtopic=1173
Тука ги има схемите и са написани цветовете._____________________
Alfa Romeo 146 1.9 JTD - EX
Comment
-
Първоначално публикувано от 455115 Покажи съобщениеТова го имам,но цветовете са различни,затова питам ако някой е отварял корите или пък знае...
А как мислиш да решиш въпроса със свързването на два бутона за управление (имаш един откъм шофьора и втори откъм пътника)? Комфорт модулът (ако е от 145/6) има вход само за един бутон, имай го предвид.166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщениеОбикновено цветовете са съвпадали, когато търся нещо по схемата
А как мислиш да решиш въпроса със свързването на два бутона за управление (имаш един откъм шофьора и втори откъм пътника)? Комфорт модулът (ако е от 145/6) има вход само за един бутон, имай го предвид._____________________
Comment
-
колега,важно е какъв точно ти е модула.тонов го каза. на шофьорския прозорец имаш модул за управление на който подаваш сигнал 1сек. и ти вдига прозореца догоре и спира,обаче на другия трябва да подадеш захранване на мотора и то да прекъсне чак когато се качи прозореца догоре.точка
Comment
-
Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщениеколега,важно е какъв точно ти е модула.тонов го каза. на шофьорския прозорец имаш модул за управление на който подаваш сигнал 1сек. и ти вдига прозореца догоре и спира,обаче на другия трябва да подадеш захранване на мотора и то да прекъсне чак когато се качи прозореца догоре._____________________
Comment
-
Първоначално публикувано от 455115 Покажи съобщениеТова не ми е проблем, просто не зная кои кабели отиват за мотора, а схемата не ми помогна много.Е явно, че ще трябва да се мери.....166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
Comment
-
Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщениеЩом ще връзваш направо за мотора, така или иначе ще трябва да се свалят корите. Моторите са свързани директно към копчетата, без релета и нямат изводи навън. Изключение е само шофьорската врата._____________________
Comment
-
Първоначално публикувано от 455115 Покажи съобщениеПоправи ме ако греша, но не минават ли кабелите за моторите на буксата която е до таблото с предпазителите (която е за шофьорската врата)166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
Comment
-
Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщениеЗа шофьорската врата да. Там на самата букса трябва да има кабели от мотора. Управлението му е зад кората отляво под волана. Другия мотор няма директни изводи на буксите, понеже се управлява директно от бутоните. Т.е. до самия бутон във вратата отиват 12V и оттам направо на мотора. Задните мотори (ако има) също не се управляват през релета, за тях може да се изведе кабел след бутоните._____________________
Comment
Comment